default-logo
28
SEP
2018

Gemeentehuis Lingewaard: 4 weken later

Posted By :
Comments : 0

Gemeentehuis Lingewaard: 4 weken later

Zo’n 4 weken geleden, op 22 augustus werd de Gemeente Lingewaard opgeschrikt door een forse brand. De volledige entree was weggebrand en de twee achterliggende kantoorvleugels waren volledig beroet. Hoe is het nu, 4 weken later?

Lokale samenwerking

ACI Reconditionering & Schadeherstel was vanaf het eerste begin aanwezig bij het gemeentehuis. De medewerkers die uit Bemmel komen, konden zo direct actie ondernemen. Het expertisebureau Lengkeek en de Gemeente Lingewaard kozen voor een lokaal bedrijf met ACI. En zelf kiezen wij ook bewust voor de samenwerking met lokale partijen. Op die manier houden we korte lijnen en zorgen we voor een hoge snelheid.

Zo werd er op 27 augustus opdracht verleend om één complete kantoorvleugel binnen vijf weken volledig te herstellen. In nauwe samenwerking met Heijting MilieuserviceHarry Mattijssen Schildersbedrijf en Aannemingsbedrijf Jansen en Van Ralen bv wordt er nu hard gewerkt om de vleugel te herstellen. We streven ernaar om binnen vier weken klaar te zijn.

Wat komt daar dan bij kijken?

Na de verwoestende brand bleek dat niet alleen de entrée compleet verwoest was, maar dat ook de twee achterliggende vleugels behoorlijk beschadigd waren. In deze vleugels worden alle systeemplafonds vervangen, de luchtbehandelingssystemen gereinigd, wanden opnieuw geschilderd en alle vloerbedekking vervangen.

Maar daar blijft het niet bij. Al die kantoren waren ook compleet ingericht, met apparatuur en bureaus. Een gedeelte hiervan moest verhuisd worden naar de tijdelijke locatie in Kasteel de Kinkelenburg. De computers en kabels zijn allen losgekoppeld, gereinigd en verpakt door D-two. De bureaus zijn op locatie gereinigd door ACI-medewerkers.

Zo snel mogelijk terug

Of je nu als bedrijf of als particulier schade hebt, het belangrijkste is zo snel mogelijk weer terug kunnen. Terug aan het werk of terug naar huis. Voor ons is dat het grootste doel.

Door nauwe samenwerking met de experts, verzekering en opdrachtgever streven we altijd naar een snelle afhandeling van een schade. Het is al vervelend genoeg om last te hebben van schade.

Doordat bij het gemeentehuis bijvoorbeeld een gedeelte op locatie gereinigd wordt, besparen we tijd met transport, waardoor bijvoorbeeld de bureaus direct weer ingezet konden worden.

En hoe nu verder?

De aankomende weken wordt er hard gewerkt om ook de tweede kantoorvleugel weer bouwklaar te maken. De zwaar beschadigde entree wordt vervolgens compleet gestript en bouwklaar gemaakt.

Meer weten over hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren en volgen waar we mee bezig zijn? Volg dan onze LinkedIn of Facebook pagina.

Reageer

*

captcha *