KLANTVERHAAL FAMILIE LOYENGA

Op een zeker moment worden wij ingeschakeld door Rob van Achmea. Hij geeft aan dat er een schade is bij de familie Loyenga in Elst. Het is een echtpaar dat tijdens hun vakantie een waterschade voor de kiezen kreeg.

De CV-ketel op zolder had dusdanig gelekt dat er op de begane grond een laag van 5 cm water stond. Dat is natuurlijk enorm schrikken als je je woning zo aantreft bij thuiskomst. In de kamer stonden antieke meubels met veel emotionele waarde, waaronder een kastje waar het echtpaar erg aan gehecht is.

Wij hebben de schade zo goed mogelijk hersteld en gedroogd. De spullen van het echtpaar hebben we hiervoor een maandje opgeslagen in onze geconditioneerde opslag in Elst.

En het kastje? Dat is gelukkig ook helemaal hersteld.

Nadat de schade is afgehandeld ontvangen wij een bericht van Rob van Achmea. De dochter van het echtpaar heeft een ontzettend lief bericht geschreven:

“ ……….. Het is niet niks mijn ouders waren echt in shock toen we dit allemaal aan moesten gaan. Wat een emotie! 

Wat ons vooral opviel is hoeveel vertrouwen jij hebt in het bedrijf (ACI) waar je mee samenwerkt, terwijl wij hier nog heel afwachtend en huiverig voor waren. 

Maar mijn complimenten echt! 

Wat is dit een fijn bedrijf, stuk voor stuk zulke geduldige lieve mensen. 

Ze voelde precies aan wat er nodig was, niet gehaast even rustig bij mijn ouders zitten. Een grapje af en toe om de spanning weg te halen, dit voelde ze heel goed aan. En dan het werk wat ze afgeleverd hebben zo netjes en zo fijn allemaal……….”