Testen geeft zekerheid.

“Door regelmatig te testen, kan ik medewerkers en bezoekers geruststellen.”

Bel of vul het in formulier in en wij brengen u volledig op de hoogte.

  Is uw publieke gebouw vrij van virussen en bacteriën na een poetsbeurt?
  Is uw ventilatie- of luchtbehandelingssysteem vrij van virussen en bacteriën na het vervangen van de filters?
  U zult het alleen zeker weten als dit wordt getest. ACI Hygiëne & Desinfectie kan u het antwoord geven door te testen.

  De resultaten van zo’n test zijn binnen 48 uur beschikbaar en kan al vanaf € 250,- euro voor u worden uitgevoerd. Als er een besmetting wordt vastgesteld, dan kunnen wij u direct helpen om de locatie te desinfecteren. Ook geven wij u adviezen over hoe u uw locatie zo goed mogelijk vrij kunt houden van besmettingen en hoe u dit zelf kunt doen. Tevens leveren wij veilige ontsmettingsmiddelen voor toepassing in scholen.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Neem dan contact op met:

  Mario van Dongen
  Hygiëne & Desinfectie adviseur

  06 13 75 52 71   |   mario.vandongen@aci-groep.nl

  Of vul het in contactformulier in en wij nemen contact met u op…

  ONZE DIENSTEN

  Erkende laboratoria en veiligheidsdeskundigen onderzoeken verschillende systemen en desinfectantia met betrekking tot het bestrijden van micro-organismen die virale infectiezieken veroorzaken. Van belang is om hierbij vast te stellen welk systeem en welk middel het meest doeltreffend werkt in een bepaalde situatie. Hierin wordt gestreefd naar perfectie om zo een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

  De resultaten van zo’n test zijn binnen 48 uur beschikbaar en kan al vanaf € 250,- euro voor u worden uitgevoerd. Als er een besmetting wordt vastgesteld, dan kunnen wij u direct helpen om de locatie te desinfecteren. Door middel van testen tonen wij aan dat de ruimtes en oppervlakken weer virusvrij zijn.

  Een goed desinfectieplan is de sleutel om virussen preventief buiten de deur te houden en te bestrijden. De plaatselijke situatie en behoefte bepalen welke werkwijze ingezet dient te worden. Dit varieert van dagelijks tot periodiek desinfecteren en is ook mogelijk op abonnementsbasis.

  In het desinfectieplan kunnen we de lucht niet negeren. Goed ventileren vermindert het aantal infecties. Heeft uw gebouw een ventilatie- of luchtbehandelingssysteem dan is het van belang dat deze ook wordt getest.

  Op aanvraag.

  Voor iedere situatie en behoefte hebben wij een oplossing! Laat uw distributiecentrum, bioscoop, theater, bedrijf, school, publieke gebouwen, fabriek en zorgcentrum professioneel testen en desinfecteren door ACI Hygiëne & Desinfectie; dé specialisten in grootschalige reiniging.
  Voor advies op maat bel Mario van Dongen 06 13 75 52 71