TERUG IN DE SCHOOLBANKEN

De afgelopen periode hebben we bij ACI groep weer diverse mensen terug in de schoolbanken gehad. Door mensen steeds te blijven opleiden en bijscholen blijven we werken aan de kwaliteit.

Voorzorg door opleiding
Eén van de onderdelen van onze filosofie is ‘voorzorg’. Opleiding is voor ons een belangrijke pijler van voorzorg. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold en opgeleid, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen die de kwaliteit van ons werk ten goede komen.

Essentiële opleidingen binnen ons werk zijn Reinigen na Calamiteiten en Leidinggevende Reinigen na Calamiteiten van SVS. Ook hebben al onze medewerkers minimaal de opleiding VCA basis gevolgd. Maar we zorgen ook voor veilige situaties door cursussen over heftruck rijden en hoogwerkers gebruiken. We geloven er in dat mensen door meer kennis betere (veiligere) keuzes kunnen maken.

Eigen opleidingsaanbod
Naast het opleiden van onze eigen medewerkers bieden we ook een opleidingsaanbod voor andere bedrijven. We zorgen er zo voor dat onze kennis gedeeld wordt met zoveel mogelijk mensen. Daarom organiseren we onder andere de opleidingen BHV, AED en kleine blusmiddelen.

Daarnaast organiseren we VCA Basis en VCA VOL opleidingen op al onze locaties. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van onze afdeling ACI Brandpreventie.

Samen maken we veilig(er) werken mogelijk