Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
default-logo

Vestiging Den Bosch / Tiel / Utrecht
Polderweg 13, 4005 GA Tiel

Onze vestiging in Tiel ligt centraal in Nederland, direct aan de A15 van Nijmegen naar Rotterdam en de A2 van Amsterdam naar Eindhoven. Centraal in de Betuwe, Utrechtse heuvelrug, Land van Heusden en Altena, Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en niet te vergeten het Rivierengebied. Samengevat: van hier uit bedienen wij de gebieden rondom Eindhoven, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam.

Vestiging Arnhem / Nijmegen
Bemmelseweg 79, 6662 PE Elst

Pand-ACI-Elst_600Onze vestiging Arnhem/Nijmegen, gelegen in Elst, gelegen vlakbij de A-15, de A-50 en de A-325 en op nog geen vijf kilometer van zowel Arnhem als Nijmegen.

Vestiging Dordrecht / Breda (bezoekadres)
Pascalstraat 70, 3316 GR Dordrecht

Onze vestiging in Dordrecht ligt direct aan de A15 van Gorinchem naar Rotterdam en de A16 van Breda richting Gouda en Den Haag, het Drechtsteden gebied, Botlek, Pernis, Maasvlakte, Hoeksche Waard, Biesbosch en de Krimpenerwaard.

Vestiging Dordrecht / Breda (kantoor & opslag)
Einsteinstraat 37, 3316 GG Dordrecht

Onze andere vestiging in Dordrecht ligt een paar straten verder en dient tevens als kantoor en opslag.

Vestiging Rotterdam / Den Haag
Bristolstraat 8, 3047 AB Rotterdam

Onze vestiging in Rotterdam, gelegen in Rotterdam-Noord, ligt vrijwel aan de A13. Tevens op minder dan 20 kilometer van Den Haag. Van hier uit bedienen wij het industriegebied Botlek en Maasvlakte. Verder de plaatsen rondom Delft, Den Haag, Zoetermeer en Gouda.

Onze werkgebieden

  • werkgebiedenVoor alle industrieschades en grote calamiteiten werkt ACI Groep landelijk
  • Voor het particuliere segment werken wij regionaal vanuit de vier vestigingen.
  • ACI Inspectie & Preventie werkt landelijk.