Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
default-logo

Dat is in drie woorden onze missie en bedrijfsfilosofie. Deze worden inmiddels zichtbaar uitgedragen op bijna al onze publieks- en communicatie-uitingen: de bedrijfskleding van onze medewerkers, het wagenpark en mega groot op onze ACI Calamiteiten Trailer.

Onze klanten pakken de boodschap ook op. Verzekeraars zijn al eerder begonnen met ontzorging. Dat doen ze bij het afsluiten van de polis, bij de schademelding, maar inmiddels ook al pro-actief als er veel schades in een specifiek gebied zijn. Grote stormen en zware regen- en hagelbuien zijn al goed te voorspellen, evenals gladheid en sneeuw. Big data geeft inzicht waar de verzekerden zich bevinden. Dan is het nog maar een kleine stap om die klant actief te benaderen. ‘Heeft u schade geleden door de storm, mevrouw ?’ ‘Wij gaan u helpen. Ja, nu direct al!’.

Het kan natuurlijk nog eerder, door voorzorg: voorkomen dat er schade ontstaat. Door mensen vooraf aan te kondigen dat er zwaar weer op komst is en hen tijdig te waarschuwen om ramen op tijd dicht te doen, zandzakken in te slaan en/of waardevolle spullen veilig weg te zetten (naar bijv. zolder of bij andere mensen) bij dreigende wateroverlast. De innovatieve verzekeraars zijn hier al volop mee bezig. Als de voorzorg en het ontzorgen goed zijn gedaan, dan is de nazorg veel eenvoudiger. Wie zaken vooraf goed regelt, heeft achteraf minder te doen, minder klachten en hoeft dus ook geen onnodige kosten te maken. Het aloude ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt dan ook volop in ons werk. Dat zie je bij ons dan ook terug in heel veel – kleinere en grotere – dingen, zoals de manier waarop wij, voordat wij aan de slag gaan met ons reinigings- en herstelwerk, de vloeren afdekken met een stevige folie van dik, flexibel karton. Dit was bijvoorbeeld bij een brandschade op een Rabobank vestiging. Niet voor niets prijkt ook daarop de drie woorden die ACI zo kenmerken: Voorzorg – Ontzorg – Nazorg