ACI-GROEP > WIE WIJ ZIJN

EEN KLEINE GREEP UIT ONS LEUKE TEAM

Binnen ACI Groep draait het om zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creëert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega’s.

MARTIJN TILLEMA

SCHADEMANAGER

BONNIE VAN DER BIJL

MEEWERKEND PROJECTLEIDER

“Je bouwt snel een band op met de gedupeerden”

Sinds dat Bonnie in 2018 in dienst is gekomen, geniet zij volop van haar rol binnen de ACI-Groep.
“Tijdens een salvagedienst weet je alleen of je naar bijvoorbeeld een brandschade gaat. Je probeert ondertussen een inschatting te maken van wat je gaat aantreffen”.

LEES MEER

RINUS OPSTEEGH

OPERATIONEEL DIRECTEUR ACI-GROEP
‘Structuur brenger’

Gestructureerd, empathisch, direct, transparant en een gezonde, kritische blik. Zo zou Operationeel Directeur Rinus Opsteegh zichzelf omschrijven. Gezien zijn ruime ervaring binnen de verzekeringsbranche, maakte hij ruim dertig jaar geleden al kennis met ACI-Groep.

LEES MEER

WILMA VAN INGEN

DIRECTEUR MENS & ORGANISATIE
‘mensenmens’

‘Wij zijn er altijd om mensen te ontzorgen’
Wilma van Ingen is een ‘mensenmens’; zoveel is zeker. Operationele zaken vormen een aanzienlijk deel van haar verantwoordelijkheden. Maar ‘mensenzaken’ is waar Wilma de voldoening uit haalt.

LEES MEER

ANGELA WITTEVEEN

PROJECTCOÖRDINATOR
‘duizendpoot’

“Het einde kroont het werk”
Als een project naar tevredenheid van alle betrokkenen wordt opgeleverd, haalt Angela daar veel voldoening uit. “In de functie van projectcoördinator heb ik van doen met diverse werkzaamheden.

LEES MEER

DIRK VAN ZETTEN

SCHADEMANAGER​
‘komt goed’

Na 10 jaar voelt Schademanager Dirk van Zetten zich kind aan huis bij de ACI-groep. Hij leerde alle facetten van de organisatie kennen sinds hij er elf jaar geleden begon. Geen uitdaging of probleem is hem te gek, ook niet als het gaat om een schadeproces. “Het klinkt misschien raar, maar hoe groter, hoe mooier”.

LEES MEER

CHRIS VERWEIJ

TEAMMANAGER
‘teamplayer’

“Ik wil graag een voorbeeld zijn”
Liever praat hij niet over zichzelf, landelijk Teammanager Lekdetectie & Drogingen Chris Verweij. Wel over zijn team. “Het welzijn van mijn mensen is belangrijk. Voelen zij zich goed, dan stralen ze dat ook uit naar de klant.”

LEES MEER

KARIN BAMBACHT

PROJECTCOÖRDINATOR
‘doorzetter’

‘Sfeer en samenwerking zijn voor mij net zo belangrijk als werk’
Karin Bambacht verzorgt de planning en facturering voor het landelijk werkende onderdeel ACI Lekdetectie & Drogingen. Ze is de schakel tussen verzekerden, experts en verzekeraars. “Als ik een opdracht krijgt, weet ik vaak van tevoren al wat het probleem kan zijn.”

LEES MEER

BERT VAN INGEN

DOENDENKER & ONDERNEMER
‘optimist’

‘Wij zijn meer emotiebegeleiders dan schadebegeleiders’
Je hebt doeners of denkers, zo wordt er vaak beweerd. Maar het kan ook allebei. Directeur en ‘doendenker’ Bert van Ingen is daar het levende bewijs van. Bij alle beslissingen die hij neemt, handelt hij uit bewustzijn.

LEES MEER

DIRK KRAAIJENHOF

TECHNISCH ADVISEUR
‘gewoon goed’

Toenemende vraag naar brand- & inbraakpreventie.
Voor zijn komst bij ACI werkte hij bij Defensie. Totaal ander werk dan waarmee hij zich inmiddels bezig houd. Een job waarin hij wellicht nóg meer plezier en voldoening heeft dan voorheen.

LEES MEER