ACI-GROEP > WIE WIJ ZIJN

EEN KLEINE GREEP UIT ONS LEUKE TEAM

Binnen ACI Groep draait het om zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creëert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega’s.

LONNEKE MUNNICHS

KAM-coördinator
‘Het oplossen van aandachtspunten bij de bron geeft mij energie’’

Het in kaart brengen van aandachtspunten, het meten van de processen en het toetsen van de kwaliteit. Zomaar een greep uit de vele taken waar KAM-coördinator Lonneke dagelijks een kritische blik op werpt.

LEES MEER

ERIK WILLEMSEN

Schademanager
‘Dankzij mijn bouwkundige achtergrond, heb ik snel zicht op wat er hersteld moet worden waardoor we nog sneller kunnen acteren’

Hij is een echte perfectionist. Erik Willemsen wil niets liever dan dat de schades die hij behandelt goed verlopen.

LEES MEER

LUDO BERGSMA

Medewerker Lekdetectie & Drogingen
‘Je ontmoet iedere dag andere mensen en krijgt letterlijk een kijkje in andermans huis’

Wie zijn loopbaan tot op heden bekijkt, ziet dat Ludo Bergsma een man van vele markten is. Ludo is bij ACI Lekdetectie & Drogingen gestart als Meet- & Droogtechnicus.

LEES MEER

STEVEN WIJKMANS

Medewerker Lekdetectie & Drogingen
‘Hij is vastbesloten en vindt het fijn om snel te handelen en schakelen.’

Moet Steven Wijkmans zich in één woord omschrijven, dan zal hij gaan voor doortastend. Een kwaliteit die perfect aansluit op zijn huidige rol als Meettechnicus bij ACI-Groep.

LEES MEER

DIANA HENDRIKSEN

Medewerker Reconditionering & Schadeherstel
‘Ik heb weinig nodig om gelukkig te zijn’

Zorgen, het contact met mensen, het bieden van troost. Voor Diana voelt dit niet als werk maar is het de normaalste zaak van de wereld. En dat ze die dingen dan toevallig sinds 2018 als werk mag doen, is een cadeautje. Voor haar zijn het de mensen die zij tegenkomt die haar werk een gouden randje geven.

LEES MEER

VIEN DAO

Medewerker Reconditionering & Schadeherstel
‘Waar een wil is, is een weg’

Vien is een medewerker met hart voor de zaak. Ook buiten zijn werkuren om, is hij vaak te vinden bij ACI-Groep. Het schoonmaken van de bedrijfswagens, het opruimen van het ACI social café; Stilzitten is niets voor Vien.

LEES MEER

MAGHFOUR BELAATAF

MEEWERKEND PROJECTLEIDER
De woorden voorzorg, ontzorg en nazorg op mijn jas, is als dragen van de zwarte band’

“Gedreven, leergierig en enthousiast”. Deze woorden sieren het visitekaartje van Maghfour. Hij weet hoeveel een eerste indruk waard is en doet dan ook zijn uiterste best om gedupeerden te laten weten dat zijn team en hij het werk serieus nemen en dat je hen wil en kan helpen.

LEES MEER

BONNIE VAN DER BIJL

MEEWERKEND PROJECTLEIDER
‘Je bouwt snel een band op met de gedupeerden’

Sinds dat Bonnie in 2018 in dienst is gekomen, geniet zij volop van haar rol binnen de ACI-Groep.
“Tijdens een salvagedienst weet je alleen of je naar bijvoorbeeld een brandschade gaat. Je probeert ondertussen een inschatting te maken van wat je gaat aantreffen”.

LEES MEER

RINUS OPSTEEGH

OPERATIONEEL DIRECTEUR ACI-GROEP
‘Structuur brenger’

Gestructureerd, empathisch, direct, transparant en een gezonde, kritische blik. Zo zou Operationeel Directeur Rinus Opsteegh zichzelf omschrijven. Gezien zijn ruime ervaring binnen de verzekeringsbranche, maakte hij ruim dertig jaar geleden al kennis met ACI-Groep.

LEES MEER

WILMA VAN INGEN

DIRECTEUR MENS & ORGANISATIE
‘mensenmens’

‘Wij zijn er altijd om mensen te ontzorgen’
Wilma van Ingen is een ‘mensenmens’; zoveel is zeker. Operationele zaken vormen een aanzienlijk deel van haar verantwoordelijkheden. Maar ‘mensenzaken’ is waar Wilma de voldoening uit haalt.

LEES MEER

ANGELA WITTEVEEN

PROJECTCOÖRDINATOR
‘duizendpoot’

“Het einde kroont het werk”
Als een project naar tevredenheid van alle betrokkenen wordt opgeleverd, haalt Angela daar veel voldoening uit. “In de functie van projectcoördinator heb ik van doen met diverse werkzaamheden.

LEES MEER

DIRK VAN ZETTEN

SCHADEMANAGER​
‘komt goed’

Na 10 jaar voelt Schademanager Dirk van Zetten zich kind aan huis bij de ACI-groep. Hij leerde alle facetten van de organisatie kennen sinds hij er elf jaar geleden begon. Geen uitdaging of probleem is hem te gek, ook niet als het gaat om een schadeproces. “Het klinkt misschien raar, maar hoe groter, hoe mooier”.

LEES MEER

KARIN BAMBACHT

PROJECTCOÖRDINATOR
‘doorzetter’

‘Sfeer en samenwerking zijn voor mij net zo belangrijk als werk’
Karin Bambacht verzorgt de planning en facturering voor het landelijk werkende onderdeel ACI Lekdetectie & Drogingen. Ze is de schakel tussen verzekerden, experts en verzekeraars. “Als ik een opdracht krijgt, weet ik vaak van tevoren al wat het probleem kan zijn.”

LEES MEER

BERT VAN INGEN

DOENDENKER & ONDERNEMER
‘optimist’

‘Wij zijn meer emotiebegeleiders dan schadebegeleiders’
Je hebt doeners of denkers, zo wordt er vaak beweerd. Maar het kan ook allebei. Directeur en ‘doendenker’ Bert van Ingen is daar het levende bewijs van. Bij alle beslissingen die hij neemt, handelt hij uit bewustzijn.

LEES MEER

DIRK KRAAIJENHOF

TECHNISCH ADVISEUR
‘gewoon goed’

Toenemende vraag naar brand- & inbraakpreventie.
Voor zijn komst bij ACI werkte hij bij Defensie. Totaal ander werk dan waarmee hij zich inmiddels bezig houd. Een job waarin hij wellicht nóg meer plezier en voldoening heeft dan voorheen.

LEES MEER